Kan iemand mij vertellen welke hoeveelheden vlees, saus en salades ik moet aanhouden p.p.?
Ik heb altijd veel te veel over….
Heeft iemand een tip?
Thanx, Mike
ik gebruik voor de heren 4 stukken vlees en voor de dames 2-3 stukken vlees.
Wat sauzen betreft, in flessen zijn ze maar beperkt houdbaar en vaak wat scherp van smaak. De lekkerste sauzen krijg je als volgt
1 flinke lepel goede mayonaise (calve) in 3 bakjes
bakje 1 4-6 tenen knoflook uitpersen een beetje peper/zout/suiker door elkaar roeren en een flinke schep stijfgeklopte slagroom zonder suiker er doorheen roeren.
bakje 2 toevoegen worcestershire saus klein scheutje, flink wat tomatenketchup
peper,zout,suiker, scheut whiskey en ook weer flinke lepel stijf geklopte slagroom
bakje 3 flink wat kerry poeder, peper,zout,suiker evt. een scheut medium sherry
en ook daar weer stijfgeklopte ongezoete slagroom erdoor.
zo kun je ook een kruidensaus maken, wel rekening houden dat door de slagroom de sauzen zachter van smaak worden dus evt. extra kruiden, knoflook etc toevoegen
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?