Hallo allemaal .
Ik gebruik al jaren een Cadac kogelbbq , kostte destijds iets van € 60 .
Minimaal 2 keer i.d week steek ik hem aan en met dit weer nog wel vaker .
Hele Lamsbouten Complete Kippen Dikke T-Bone steaken tot en met de Kerstkalkoen toe
Maar nu is ie dan bijna overleden en ben ik toe aan een nieuwe .
En nou schreeuwt iedereen van de daken dat Weber de besten zijn terwijl deze ook het meeste te koop staan op Marktplaats
Ik heb een nieuwe Cadac voor € 80 eurootjes terwijl de Weber One touch € 129 kost
Mijn vraag is dan ook
“Hoe kan dat ”
“Wat is dan de meerwaarde”
Als een Weber zo goed is waarom verkoopt men ze dan weer ?
Wie heeft ervaringen met andere e/o meerdere KogelBbq of is het een marketingtrucje
Wie heeft een wijze verklaring .
Oke oke ………vooruit dan :
Mijn favoriete recept . Hele Kip op de BBQ
Van de hele kip het vel verwijderen ,
Borstbeen eruit snijden of knippen
Zout en kruiden naar smaak
Inwrijven met olijfolie
Boven het houtskool of briketten een kleurtje geven
Daarna via de indirekte methode zo laag mogelijk in een klein uurtje gaar laten worden
Onderin de BbQ een lekbak met daarin wijn bier of bouillon voor het uitdrogen
Eet smakelijk
Gr Olav