kan iemand mij vertellen hoe je bbq vlees , met name kip, kunt voorgaren?
ik laat het de slager doen, maar bijvoorbeeld kalkoenspiezen of kipspiezen die zijn zo snel te garen op de bbq. die ga ik niet voorgaren. Die bewaar ik gewoon koel totdat ze op de bbq gaan.
kippenpootjes enzo moet je wel voorgaren omdat dat dikker vlees is dan die blokjes aan een spies.
liever geen buikloop of voedselvergiftiging brrrrrr.
ton Schreef:
——————————————————-
> kan iemand mij vertellen hoe je bbq vlees , met
> name kip, kunt voorgaren?
de oven voor verwarmen op 200 graden (hetelucht oven) en dan 15 minuten in de oven, je moet er wel suiker over heen strooien, een klein beetje maar, want dat geeft een lekkere smaak, als je het bbqt. En een mooie kleur;) Ik doe het altijd op deze manier en het valt altijd in de smaak
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?