winter bbq

  • Bas Kaper

    Hallo allemaal,

    Zijn er onder jullie ook nog winter bbq-ers? Wie heeft ervaring en leuke recept ideeen?

    Bas

    reeds gemaakt: fazant, eend, kalkoen

  • Dutch John

    Hallo Bas,

    Ben pas dit jaar begonnen met het echte werk. Voor die tijd alleen grillen. Als het vriest wil eens kaas gaan roken. Schijnt erg lekker te zijn. De kaas mag echter niet gaan zweten, dus het is makkelijker als de buitentemperatuur laag is. Recept heb ik nog niet. Zal eens op de Amerikaanse forums kijken welke kaas en welke houtsoort in aanmerking komen.

    Groet,

    DJ

  • Akke de Boer

    Beste Bas Kapers,

    ik ben nog redelijk nieuw op het gebied van Winter bbq. wilde het dit jaar voor het eerst proberen.

    wellicht staat er op deze pagina nog iets wat je kan gebruiken?

    http://www.sotasty-bbq.nl/index/content/part/Winter-BBQ/

    ik zag al wel dat je bericht even geleden geplaatst is en vroeg me af wat jij allemaal bij de winter bbq hebt gedaan.